Søk i denne bloggen

torsdag 6. oktober 2011

Barnevakt

I går hadde vi barnevakt til barna våre - ikke for første gang, men første gangen med en ung flott jente i konfirmasjonsalder.
Vi er ikke vant til barnevakter, har kun hatt barnevakt et par tre ganger før - i overlapping mellom jobbene våre og for helt korte stunder - en time til to.

Så, i går...
var første gang med ungpikebarnevakt, mens vi skulle på foreldremøte. Og i dag, i dag er det påan igjen- nytt foreldremøte og behov for barnevakt da eadni må jobbe...

Lillemann var strålende fornøyd i går, og startet dagen med å spørre om det er i dag de skal ha barnevakt. Han vet nok ikke helt hva det innebærer, men syns det hørtes så spennende ut at han gleda seg masse.

Foreldremøtet i går gikk fint det, med utallige sjekk av mobilen i lomma - før eadni plukket den fram og la den på bordet forran seg.

... uuuuups, ei melding - fra barnevakta tro???
Jepp -
når tid er dere hjemme?
Åj, nå er det noe som skjer - har de våkna, gråter de, er alt bra?
Jada - bare lurte...
aaaah... deilig... slappe av igjen...

Barnevakten vår var så klar for å sitte barnevakt, at hun hadde glemt av en allerede avtale om å passe lillesøsteren - og hadde henne derfor med... og hun skulle natrurligvis og i seng før mamma og pappa kom hjem fra konsert...

Det er så deilig, så fantastisk deilig å kunne gå sammen på foreldremøte - fordi vi har fått så store og deilige barn som kan være hjemme med barnevakt... Og det er deilig å komme hjem, få tilbakemelding på at det har gått helt supert - at lillemann har vært en drøm som har hørt etter på alt som er sagt og vært superflink å legge seg - slikt gleder eadni sitt hjerte :O)

Jeg er så takknemlig, takknemlig fordi jeg har det så godt - og fordi vi har så flott ei nabojente :O) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

"...for oss som har opplevd å være den personen med ørlite promille som skal gjenvinne balansen..."

I går var jeg, kjerringa og hunden ute på en av årets ti på topp turer her i Østfold.                                                       ...