onsdag 16. august 2017

tid for at vi skal velge våre tillitsmenn og tillitskvinner


Det er stortingsvalg om få uker, det er tid for at vi skal velge våre tillitsmenn og tillitskvinner for de neste fire år - hva betyr det?
Vi skal velge de partier og personer vi anser som best egnet til å ivareta landet vårt og folket vårt - Land og folk direkte gjennom sikkerhet osv, men også ressurser, verdier, demokrati, arbeidsliv, helse med mer.

Er DU klar til å gjøre ditt valg..?

Avtalen det henvises til her er en avtale som omhandler relativt få land, om man sammenligner med feks. 

TISA og de land som forhandler i hemmelighet.

Disse avtalene er ikke bare en trussel, men både brems og håndbrekk på demokratiet vårt.
Konsekvensene av disse avtalene er ikke noe vi ønsker oss, det er noe de store selskapene som tjener penger på avtalen ønsker seg.

Vi ønsker oss et Norge som fortsatt utformer og vedtar lover og føringer, uten risiko for at evt. bortfall av potensiell inntekt for noen få store selskaper skal tømme statskassen til straff for hva det som skulle vært demokratiet Norge har bestemt.

Nå er det valg folkens, det er skremmende stille rundt alt som har med disse handelsavtalene å gjøre.

Som ansvarlig norsk borger med stemmerett skulle det være noe av det viktigste å skaffe seg en avklaring på;

Hvilke parti er for og hvilke er i mot disse handelsavtalene?
Dersom du ønsker et Norge med fortsatt levende demokrati og folkestyre trenger du å bry deg om disse avtalene som en av de viktigste områdene når du skal avgi stemmen din.

For meg som norsk borger, og som mor til to av de som er framtiden etter meg er disse avtalene det som teller aller sterkest når jeg skal avgi årets stemme, stemmen min er viktigere enn noen gang fordi det er NÅ man sitter bak stengte dører og forhandler i håp om at ingenting lekker ut til folket før avtalen er banket.

Det er ikke mange partiene som er aktuelle, det er likevel slik at det er snakk om prioriteringer og evt. andre enigheter og uenigheter med aktuelle partier får stå til neste runde for min del.

Lykke til med stortingsvalget, med valget ditt - måtte du finne de beste tillitspersonene for å ivareta landet og folket vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hold fast i kjerneverdier

Jeg har brutalt nok forstått at jeg aldri kommer tilbake til somatikken igjen- da kroppen / musklene mine ikke håndterer det stresset som fo...