tirsdag 29. juli 2014

...glede ved å komme hjem til sitt eget igjen.

Ferie -
Fantastisk deilig, og rart...
Man har nedtelling siste tiden før feriestart, man klarer nesten ikke vente - og man jubler når ferien endelig er der.

Etter å ha strittet i mot jobbmailen første uken, klarer man å slippe jobben helt til fordel for kun ferie og fri - deilig.
Etter tre uker med ferie og på farta kjenner man at det er deilig å komme tilbake til kjente og nære steder igjen, ikke minst er det deilig når lillesmurfen finner ut at det er passende å sove til klokka nærmer seg halv syv om morningen...

Hjem-
Ferie med venner, sol, varme, bading, kjøring, nye steder, kos, krangling, fiske, hytte, hav og båt, mennesker...


Etter fire uker kjenner man en stor glede ved å komme hjem til sitt eget igjen. Lille leiligheten vår, sengene våre, doet og dusjen, plenen og lekeplassen, barnehagen, sofa - joda, hærligheten kan ikke beskrives :o)

Konemor er tilbake på jobb, lillemor er lykkelig tilbake i barnehagen igjen mens lillemann og jeg er hjemme og koser oss med forskjellige påhitter.

I dag har vi vært innom sykepleierjobben en tur, der han har fått si egen tegneblokk og noen klistremerker. Han var strålende fornøyd med både arbeidsplassen og pulten til eadni.
Vi har vært en snartur på biblioteket og på polarmuseet, lillemann satte inn turboen sin og det var fort gjort som onkel sier.

I morgen håper vi på fjelltur, i allefall jeg...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hold fast i kjerneverdier

Jeg har brutalt nok forstått at jeg aldri kommer tilbake til somatikken igjen- da kroppen / musklene mine ikke håndterer det stresset som fo...