lørdag 6. februar 2016

Husmorens prosedyrehåndbok - vask av bad og toalett

Husmorens prosedyrehåndbok - I dag tar vi rett og slett for oss

Vask av bad og toalett

Indikasjon:

Støv, flekker på speil etter tannpuss, tannkremflekker på og rundt vask, hår i sluk, tiss på doring og / eller rundt do.
Kan og gjøres ved andre indikasjoner som på ren rutine før høytider og helg, samt før innkommende besøk.

Kontraindikasjon:

Om det av overnevnte årsaker eller annet nettopp er foretatt en ekstra runde, om den som foretar vasken er allergisk mot piss, hår i sluk eller noen andre av de aktuelle ingrediensene til vasken.

Det kan forekomme tilfeller det er mer gunstig å vente på kyndig hjelp enn å foregripe dovasken selv, eksempelvis er det ikke lurt å putte dokosten ned i / vaske do mens det ennå ligger masse dopapir og / eller avføring i do.

Det kan for øvrig også forekomme tilfeller der den som utfører vasken er i en tilstand som utløser kryssreaksjoner ved gjennomføring av vask;
Eksempelvis er det ikke anbefalt å gjennomføre vask dersom vasker har feber og / eller pågående luftveisinfeksjon, dette kan medføre forverring av tilstand evt. utløse akutt episode med svetting og hoste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hold fast i kjerneverdier

Jeg har brutalt nok forstått at jeg aldri kommer tilbake til somatikken igjen- da kroppen / musklene mine ikke håndterer det stresset som fo...