Søk i denne bloggen

søndag 9. februar 2014

hurra for d, ledet an av lillesøster i LITT for høyt toneleie for eadni...

Bursdag -

Det er alltid kjekt med barnebursdag, med en - eller flere - forventningsfull liten avlegger. Denne avleggeren har problemer med å sovne kvelden før, og ikke minst våkner den samme avleggeren flere timer før man egentlig burde på selve bursdagen - i ren spenning.

Når man så har våknet et par timer før man burde, og lusket seg inn på badet for å tømme ut av seg noe av det vannet som enda sitter igjen etter at man hadde et høvelig antall "jeg er tørst" kvelden før - lusker man seg tilbake i sengen og venter på at noen skal komme inn med kake, lys og gave på senga.

I det man hører "hurra for deg" ledet an av lillesøster, i LITT for høyt toneleie for eadni, setter man til med å snorke - for man skal jo tross alt sove når familien kommer syngende inn døra, og de skal jo vekke en.

Etter å ha spist sjokoladekake i sengen, smulet litt oppå og under dyner og åpnet et par pakker - kan man stå opp og få på seg litt tøy før man fortsetter med gaver.

Gaver er kjekt, og når man blir seks år - da er det på tide med ikke bare skylander, da hører det og med å få egen snøspade og klatretau - så man er klar til å komme seg ut på tur med i alle fall mamma.

Barnebursdag ute med haugevis av unger, et støynivå som ville fått et hvert støyøre på veggen i barnehager til å lyse rødt, sjørøverkake, pølser og holloi - deretter pizzamiddag og mer kake - sånt tar på en liten guttetass… og jentetass… og mammaer…

I kveld har konemor og eadni sittet i hver sin stol med beina opp, og inni sånn der babyfot-sokk…og bare venter på at verket skal fullføres… i løpet av et par - tre - ti dager :-)

Lillemann har flydd opp og ned også i kveld, noe man har dratt nytte av til litt forskjellig når han alt har vært oppe - og mødrene har sittet med beina opp i fotposer.
Etter hvert kom det noen sjarmerende "eadni, går det bra med føttene" når lillemann stakk fram hodet i gangen - før han fortsatte videre mot badet "jeg må tisse", "jeg må bæsje", "jeg er bare tørst", "hva er det dere ser på TV?"...

Hodet er tomt, kroppen er tom, øynene er klare for søvn, kroppen er klar for å kjenne madrassen!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

hvilehjemmet, fatcampen, treningscampen

 Tiden min begynner å renne ut her på hvilehjemme t, fatcampen , treningscampen - om to dager reiser jeg hjem 😊 Jeg har gjort meg en kort o...