lørdag 26. april 2014

...der bägge oss var forberedt på at nå får vi høre hvordan babyer blir til...

Elgen -

Her i smurfeland har vi en følgesvenn, og det er elgen. Elgen bor i ei skuff på rommet til mamma og eadni og kommer fram ved spesielle anledninger eller hendelser.

Når elgen kommer gis det rom for at småsmurfene kan få fortelle og dele med han det de måtte ha på de små smurfehjertene sine, det være seg noe trist, bra, godt, skremmende eller noe helt annet.

Elgen har nettopp vært med oss på påskeferie, det er første gang han har vært med oss på reis og i det hele tatt første gang han er med oss ut av hus. Elgen er alltid hjemme i skuffen sin og holder et øre, nei unnskyld to ører, med huset.

Nå har vi vært hjemme ei ukes tid i morgen, og elgen stakkar har vært så sliten etter påskeferien at han har ligget i skuffen og sovet fram til i ettermiddag da han synes det var en del bråk og fant det for godt å ta turen ut for å se hva som skjedde.

Lillemor har hatt besök av ei venninne fra barnehagen i dag, de har vært ute og lekt og de har vært inne og lekt. De er to flotte og aktive jenter som ikke bare er flink å jabbe, de jabber over hverandre.

Etter hvert kom og storesøster til denne jenten, og da ble det litte pitt roligere faktisk. Vi prøvde oss på en film, det holdt i ti minutter før småjentene utbrøt at dette orker de ikke - de vil leke...
Enda litt senere satte de seg ned med tegnesaker, det ble vellykket for både jentene og eadni som var innomhus med de.

Kjære tid, som disse småtassene kan jabbe... om alle ting... Vi spiste pizza med jentene før konemor tasset hjemover med de, og mens vi satt til bords bare kikket vi kort på hverandre et øyeblikk, der begge oss var forberedt på at nå får vi høre hvordan babyer blir til...

Neeeei, sa hun største plutselig i praten som gikk mellom de... det blir ikke baby av at man susser...
Jeg vet det svarte lillemann, for å få baby trenger man ei dame OG en mann...
Nå kommer det tenkte jeg, men så var heldigvis småjentene inne på noe annet å prate om som opptok også de to største...

Det har vært en kjekk ettermiddag spesielt for de minste smurfene i dag, men og for de største :o)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Utålmodig etter å komme hjem...

 Jeg er nå ca halvveis i dette treningsopplegget, og godt er det- jeg er nemlig ganske utålmodig etter å komme hjem til både familie, egen s...