torsdag 29. mai 2014

Eadni kom inn hit og stå ved sengen min, så skal jeg foretelle deg om alle kjolene i drømmen min...

Lillemor våknet i dag tidlig, og ropte lykkelig på eadni -
"Eadni kom inn hit og stå ved sengen min, så skal jeg fortelle deg om alle kjolene jeg drømte i drømmen min..."

Eadni labbet opp av sengen, fikk lukket igjen dørene inn til henholdsvis bror og mamma som fortsatt hadde godt av å sove litt, for så å labbe videre inn og stå ved sengen til lillesmurfen.

"Eadni jeg har lyst på en sånn kjole som Ariel har, den er så vakker og den er rosa. Jeg har og lyst på den andre kjolen hun har som er enda mer vakker og har sånn som henger bak, og snøhvit sin kjole vil jeg ha. Og vet du eadni Elsa sin kjole er den aller vakreste, kan jeg få en slik vær så snill? Den er vakker og lyseblå, og i den nye filmen om Elsa har hun fått en enda vakrere kjole som er den aller vakreste av alle - kan jeg få en slik kjole når de bestemmer seg for å lage den filmen, vær så snill??? Og Anna sin kjole for den er så vakker, kan jeg få en sånn kjole også, please..??"

Joda -
Lillemor elsker disneyfilmen Frost, og for snart et par uker siden drømte hun om den andre Frost filmen til disney - det er bare det at de ikke har laget den enda, noe jeg forsøkte å fortelle henne da... og i flere ganger de to ukene etterpå drømmen...

Lillemor drømmer videre -
Om den nye Frostfilmen, om Elsa sin nye kjole, om Elsa sin kjole i den første filmen, om kjoler i det hele tatt.


Jeg hadde lovet henne en sommerkjole å ha på seg i dag, og jeg fant en i skapet hennes. Lillemor har hatt på seg en søt smurfekjole i blå og hvite striper, hvit strømpebukse og en hvit overdel til å ha under kjolen.
"Åååh eadni, du er den aller snilleste mammaen som har funnet sommerkjole til meg i dag..."

Du og du for ei glad liten smurfeline vi har, det er fantastisk med den enorme evnen til takknemlighet for småting, med evnen til å glede seg til fulle av småting, til å nøye seg med småting...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Utålmodig etter å komme hjem...

 Jeg er nå ca halvveis i dette treningsopplegget, og godt er det- jeg er nemlig ganske utålmodig etter å komme hjem til både familie, egen s...