torsdag 26. juni 2014

...da er partiet enda svakere og mørkere enn jeg hadde trodd.

http://www.nrk.no/kultur/kim-friele-i-strupen-pa-llh-1.11797731

Kim Friele har noen gode poenger, veldig gode... det samme har lederen for LLH...
Likevel -
FRP har vært et antihomoparti for å bruke det navnet, uansett om de liker benevnelesen eller ikke.
Statsråden HAR komme med uttalelser som har både såret og provosert, om hun liker det eller ikke. Hvem som helst kunne holdt talen hennes, på samme måte som hvem som helst kan holde en god tale i kirka - er den nødvendigvis hjertelig og oppriktig ment, jeg tror ikke det.

Tradisjonen tro inviterer man likestillingsministeren til pride, det har til nå vært en tradisjon uten likestillingsminister fra FRP og den historien som ligger bakover i tid der. Man skal vise storsinn, man skal tilgi og man skal se framover - det samme må man kunne forvente fra begge sider. Horne har et ansvar for egne uttalelser, OG hun har som minister et visst ansvar som representant for partiet sitt. Det hadde vært ålreit om FRP tok det ansvaret og ryddet opp i en heller trasig historie hva syn på og holdning til homofile mennesker gjelder, dersom partiet velger å fastholde sin uforståelse til at det skal være en dårlig historie og med det og en grunn til unnskyldelse og opprydding - da er partiet enda svakere og mørkere enn jeg hadde trodd.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Utålmodig etter å komme hjem...

 Jeg er nå ca halvveis i dette treningsopplegget, og godt er det- jeg er nemlig ganske utålmodig etter å komme hjem til både familie, egen s...