Søk i denne bloggen

torsdag 19. februar 2015

Jeg skulle nesten ønske Venstre og Krf hadde baller og pupper nok til å si i fra at nok er nok


"Dette er det KrF som har ønsket og resultatet ser vi i dag."
Per Sandberg, FrP.

Politikk er kjempespennende -
Masse meninger; Gode og mindre gode, dårlige og enda dårligere, veldig til sosialisme og veldig absolutt ikke sosialisme, høyreekstreme og vel dratt ut mot venstre, verdibaserte og økonomibaserte.
Ideologien til de forskjellige partiene er gjerne så framtredende at du ikke kan støtte noen ideologi helhjertet.

Du skal høre mye var det et moroprogram på TV som het, og jammen skal du høre mye i politikken.
Noe er til å le av, noe til å gråte av, noe til å bli sint av, noe til å bli skremt av, noe til å gremmes av og noe også til å skjemmes fullstendig av...
... i tillegg skal du høre noe du rett og slett ikke vet hvordan du skal reagere på, det er rett og slett for drøyt...

Noen partier har en større tendens til å komme med rare utspill enn andre partier, det er rart med det.
FrP er et parti mange mener noe om, og noen mener mye om. FrP er et parti der politikerne jammen sant får kjørt seg tidvis, og man må etter hvert begynne å lure på hva det kommer seg av.
Per Sandberg for eksempel, det er ikke første gangen - og sikkert langt fra siste gangen han får så ørene flagrer i media på bakgrunn av noe han har sagt, eller måten han oppfører seg på.
Likevel -
Denne gangen må man vel si at han har trukket ting litt for langt vel, Krf som skyldig i tvangsekteskap, lemlesting av barn og unge, rekruttering til terror... hallo.. Knut Arild Hareide og Dagrunn Eriksen - mye kan man sikkert si også om de, men skyldig i tvangsekteskap og alt annet Sandberg ramser opp, den skal det mer til at folk flest går på vel??

Dersom det er noe anstendighet i partiledelsen så fillerister de sin nestleder som tillater seg å ta seg til rette på dette viset - det er både smålig, frekt, helt sikkert løgn og det er så respektløst som det går an.
Uenigheter må man regne med i de politiske rekker - det er både det som gjør forskjeller, som får oss til å velge slik vi gjør - og ikke minst er det noe av det som gir underholdning i politikken.

Uenigheter på tross -
Det er pinlig å være borger og sitte som tilhører til kommunestyret, der (i alle fall tilsynelatende) voksne mennesker går opp og ned fra talerstolen og prater dritt til og om hverandre. Flekkvis er det så ille at jeg som borger og tilhører kan begynne å lure på om partiet som kaster minst dritt på de andre, partiet som opptrer om ikke mest respektfullt så minst uten respekt - om det partiet er det jeg skal stemme på ved neste valg.
Er det rart om ungdommen mobber, er det rart om ungdommen legger seg til en måte å snakke til andre på som man helst så de ikke gjorde?

Tilbake til politikerne på sentralt nivå, her må jeg tillate meg å si -
Så mye dritt, fravær av respekt, manipulering og greie med å ta for gitt...
Samarbeidspartiene til regjeringen har jammen sant fått kjørt seg i den posisjonen de har, og de strekker seg lang - veldig langt, for langt kan hende også ut fra hva man kan spore i deres egne rekker.
Jeg skulle nesten ønske Venstre og Krf hadde baller og pupper nok til å si i fra at nok er nok, la regjeringen seile sin egen sjø og trekke seg ut mens de enda har noe anstendighet og respekt igjen hos folket som har stemt på de - og folk flest... og da mener jeg ikke FrP.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

hvilehjemmet, fatcampen, treningscampen

 Tiden min begynner å renne ut her på hvilehjemme t, fatcampen , treningscampen - om to dager reiser jeg hjem 😊 Jeg har gjort meg en kort o...